08.12.2020: Fire tilfeller av Covid-19 ved Skedsmo videregående skole

Mellom 04.12 og 08.12 er det en ansatt og tre elever ved tilrettelagt opplæring som har fått påvist smitte. Tilfellene er knyttet til samme utbrudd.

Koronavirus - Klikk for stort bildeKorona-virus CDC/Unsplash

Fredag 4. desember fikk skolen melding om ett nytt påvist tilfelle av Covid-19. Den ansatte var sist på skolen onsdag 2. desember. Dette medførte at 15 elever og fem ansatte ble satt i karantene til og med 12. desember. Mandag 7. desember fikk skolen melding om to smittede elever på tilrettelagt opplæring, elevene var sist på skolen fredag 4. desember. Dette medførte at ytterligere to ansatte og fire elever er i karantene. Tirsdag 8. desember fikk vi melding om at nok en elev på tilrettelagt opplæring er smittet, eleven var sist på skolen 4. desember. På grunn av smittetilfellet 8. desember er tre elever til i karantene. For de som ble satt i karantene mandag 7. og tirsdag 8. desember gjelder karantenen til og med mandag 14. desember eller fredag 18. desember.

De som er i karantene har fått beskjed direkte. Det er ikke mistanke om smitte i skolens lokaler. For sikkerhets skyld er lokalene som brukes av de smittede vasket ned i henhold til veileder for renhold.

Som et føre-var-prinsipp, har rektor etter samråd med kommuneoverlegen innført digital hjemmeundervisning for fire grupper elever på tilrettelagt opplæring ut denne uken. Disse gruppene er ikke i karantene, men får opplæring digitalt hjemmefra. Avdelingsleder informerer de berørte direkte.

Skolen fortsetter sitt arbeid med smittevern og minner om å:

• Holde avstand
  • Vaske hender og bruke antibac
  • Holde seg hjemme når man er syk

Informasjonsskriv fra kommuneoverlegen i Lillestrøm kommune 04.12.2020 (PDF, 22 kB)

Informasjonsskriv fra kommuneoverlegen i Lillestrøm kommune 07.12.2020 (PDF, 53 kB)

Nytt informasjonsskriv fra kommuneoverlegen i Lillestrøm kommune legges ut 09.12.2020