Hjemmeundervisning og fysisk stengt skole 21. og 22. desember

De to siste dagene før juleferien er ikke skolen fysisk åpen. Elever har hjemmeskole og ansatte har hjemmekontor.

Illustrasjon med grønn tavle og koronasymbol - Klikk for stort bilde Shutterstock

På bakgrunn av at rødt beredskapsnivå og smittetilfeller i senere tid, har elevene digital hjemmeundervisning mandag 21. og tirsdag 22. desember. På rødt nivå kan vi ikke kan samle grupper av elever og medarbeidere utenfor definerte grupper i skolens beredskapsplan, og dermed er det ikke mulig å gjennomføre tradisjonell avslutning før jul. Skoledagen mandag 21.desember vil derfor gjennomføres digitalt, mens det tirsdag 22.desember blir avslutning digitalt med klassene. Som en følge av dette, er ikke skolen fysisk åpen disse to dagene.