Ny nettadresse!

Vi får ny nettadresse torsdag 11. mars: viken.no/skedsmo-vgs

Oppdatert 19.02: Sju smittetilfeller på Skedsmo videregående skole

Det er påvist sju smittetilfeller på bygg- og anleggsfag i uke seks og sju.

Koronavirus - Klikk for stort bildeKorona-virus CDC/Unsplash

Tirsdag 9. februar mottok skolen melding om ett nytt påvist tilfelle av Covid-19. Vedkommende kan ha vært smitteførende på skolen fredag 5. februar. Dette medfører at 12 elever og fem lærere settes i karantene til 15. februar. Definerte nærkontakter ble sendt hjem fra skolen.

Onsdag 10. februar mottok skolen melding om en smittet elev på Vg1 bygg- og anleggsfag. Vedkommende kan ha vært smitteførende på skolen mandag 8. Dette medfører at åtte elever og tre lærere skal i karantene til 18. februar, samt at fem elever som allerede var i karantene får forlenget sin karantene til samme dato. Definerte nærkontakter har fått beskjed.

Fredag 12. februar mottok skolen melding to smittede på Vg1 bygg- og anleggsfag. Vedkommende kan ha vært smitteførende på skolen tirsdag 9. februar. Personene var allerede satt i karantene, men tilfellene medfører at ytterligere seks elever og en lærer skal i karantene til 19. februar, samt at 18 elever og en lærer som allerede var ute i karantene får forlenget sin karantene til 19.februar. Definerte nærkontakter er kontaktet.

Søndag 14. februar mottok skolen melding om ytterligere en smittet elev på Vg1 bygg- og anleggsfag. Eleven og elevens klasse var allerede satt i karantene til 19. februar og dette medfører ikke karantene for flere personer.

Onsdag 17. februar mottok skolen melding om ytterligere en smittet elev på Vg1 bygg- og anleggsfag. Eleven og elevens klasse var allerede satt i karantene til 19. februar og dette medfører ikke karantene for flere personer.

Torsdag 18. februar mottok skolen melding om ytterligere en smittet elev på Vg1 bygg- og anleggsfag. Eleven og elevens klasse var allerede satt i karantene til 19. februar og dette medfører ikke karantene for flere personer.

Andre ungdommer og ansatte ved skolen kan forholde seg som vanlig, men ha økt oppmerksomhet på symptomer. Det er ikke mistanke om smitte i lokalene. Skolehverdagen vil derfor gå som vanlig for de som ikke er i karantene.

Skolen fortsetter sitt arbeid med smittevern og minner om å:

• Holde avstand
  • Vaske hender og bruke antibac
  • Holde seg hjemme når man er syk
  • Begrense antallet sosiale kontakter

Informasjonsskriv fra kommuneoverlegen i Lillestrøm kommune 09.02.2021 (PDF, 22 kB)

Informasjonsskriv fra kommuneoverlegen i Lillestrøm kommune 12.02.2021 (PDF, 22 kB)